Alkisah

Blog nie bermula bila ada sorang kawan baik aku minta aku buat satu personal blog tuk dikongsi bersama.Blog nie tercetus disebabkan keinginan untuk berkongsi apa saja dengan sapa saja yang sudi menyinggah @ tersinggah @ buat nak singgah untuk membaca cetusan hati aku.

Monday, June 21, 2010

Pengenalan Diri

Salam pengenalan diri saya kepada sumer...

Tuk 1stly aku bekarya,aku nak kenalkan diri dulu..aku nie Org kelahiran dan anak jati Kedah tapi menentap di Shah Alam sekarang,cari rezeki la katakan.hehe..So aku diberi gelaran oleh diri sendiri dengan gelaran seputra_reyes..so korang bleh la panggil aku seputra jeh..Aku mmg seorang blogger sebelum nie,tetapi aku menumpang dan bekarya kat blog kawan aku di ArsenalMalaysia (blog pasal pasukan feveret aku,Arsenal FC..yeahh ^_^ )

Jadi buat pertama kali aku muncul dengan blog tersendiri serta gaya penulisan tersendiri,aku sebenarnya suka penulisan yang agak santai tetapi menarik dan kadangkala aku lebih cenderung kepada satu2 Isu semasa..senang ckp aku suka fokus kepada satu2 pe yang aku nak tulis tuh (walaupun kdg2 melalut juga kan,hak3). Jadi matlamat aku sebagai blogger,aku nak cari hala tuju sendiri dalam bekarya. Sebagai pemulaan,aku belum jumpa apa yang aku nak dalam berblog nie..so kepada pembaca blog aku,terima kasih banyak sudi baca.

Aku sebenarnya tak berasa bekenan menulis masa awal pagi nie, tapi pasal malam tadi masa aku tengah syok menaip dan dah siap pown tuk post pertama aku, bila aku tekan jeh publish post..tetiba kuar message error,hadoiyai..punya la hangin aku..upernya BrukBand aku bermasalahan..sobar jeh lah..so aku try sambung pagi nie tuk abiskan gak..yeahh haha..Berjaya gak!!huk3

Ok aku rasa cukup dulu stakat nie,ada kerja perlu diselesaikan..msti korang tertnya2 nape aku buh pic tuh kan..pe motif die kan..hak3..sebenarnya aku nak bagitau,dalam hidup kita nie ada banyak hala tuju,tapi hanya satu hala tuju yang patut kita follow..iaitu menuju kepada-Nya..Jadi selamat beramal naa..hehe..Adios!!

3 comments:

princess in castle said...

mane kaler mar0on neh?? huhuhu
blog nih cntik,cimple,tapi
xde gmba owner,sile letak!.
nghahahaha

seputra_reyes said...

hak3..sobar2..nie buat kat opis..hak3..
pasni proses make over kat umah..huk3

princess in castle said...

wah3.make over? xley bla uh..
ni yg takot nih..kang tergugaat r blog saye :P