Alkisah

Blog nie bermula bila ada sorang kawan baik aku minta aku buat satu personal blog tuk dikongsi bersama.Blog nie tercetus disebabkan keinginan untuk berkongsi apa saja dengan sapa saja yang sudi menyinggah @ tersinggah @ buat nak singgah untuk membaca cetusan hati aku.

Sunday, January 23, 2011

Arsenal Terbaik!

Salam semua, sori dah lama aku tak update blog nie...mungkin bz, bz la sangat aku nie..hehe..but anywhere aku still berminat nak kembangkan bakat kat blog aku sendiri nie. Ok kali nie aku nak update sket pasal EPL..Weekend baru nie 10 perlawanan telah beraksi, tapi yang menarik perhatian aku game Arsenal..Pasukan feveret aku, kali nie Arsenal garang membelasah Wigan yang bermain 10-orang..Tapi bila tengok Manchester United menang aku rasa jenuh gak nie Arsenal nak potong diorang kat tahta Liga.

Orang kata kalau dah lama tak kalah nie bahaya..sekali kalah nanti terus jatuh merudum..so jaga2 la Manchester ye..Game lain aku tengok Newcastle hampir menang tapi Tottenham bleh plak sumbat gol last minit..huhu..satu lagi pencabar EPL iaitu Manchester City kalah,haha..suke aku, yang lagi best bila Bent score debut dia ngan Villa, berbaloi la beli 24 juta.

Nie plak perkembangan La Liga, Barcelona pun team ferevet aku gak..tapi musim nie jumpa lagi plak kat Champion League ngan Arsenal..tak tau nak pilih mana, tapi aku lebih berat sokong Arsenal kot..diorg lagi best dari Barcelona..hehe..Barcelona plak pagi tadi menang 3-0, terus kuasai Liga dengan kelebihan 7 mata, tapi Real Madrid tak lawan lagi nie..harap kalah la diorang malm nie..hehe

Go Gunners Go!! Love Arsenal!

2 comments:

RatuSyahadah said...

Weh...hang pi mana? mana FB hang?? bila nk jadi follower aku nih?? hehe..

seputra_reyes a.k.a SR said...

aku majuk ngan FB..tipu je..
FB aku kena block..mcm yg aku citer kat ang tu..sedih wehhhh frend dh rmai..nie kena add balik..argh~!